Vul het formulier hieronder in om uw pre-registratie te voltooien

(*) Verplichte velden

Indien u wenst in te schrijven voor een van onze cursussen, hier is de procedure :

BURGERS

van de Europese Gemeenschap (EEC)

• Zorg ervoor dat u alle nodige informatie met betrekking tot onze school, onze programma’s en onze toelatingseisen verkregen. Indien nodig, contacteer ons op of maak een afspraak met een vertegenwoordiger van de school.
    Contact via mail : info@bfschool.aero
    Contact per telefoon : +32 71 34 55 10 (Charleroi) / +32 4 235 88 08 (Luik)
  • Opzetten van een financieringsplan (zie onze brochure naar financieringsmogelijkheden te ontdekken met onze partner banken – Alleen voor Belgische kandidaten-).
  • Registreer uzelf voor de selectie/evaluatieproeven van de school.

a. Een kopie van uw identiteitskaart / paspoort
    b. Kopie van uw diploma
    c. Een CV
    d. Een motivatiebrief in het Engels (een pagina)
    e. Kopie van uw medisch attest klasse 1 (zsm)

• Indien de selectie/evaluatie proeven succesvol zijn, onderteken de student contract die zal door de school worden gestuurd, in tweevoud.
  • Voer de eerste betaling.

NIET-BURGERS

van de Europese Gemeenschap (EEG)

Niet-burgers van de kandidaten Europese Gemeenschap moeten de houders van een lang verblijf Schengen-visum of een geldige verblijfsvergunning waardoor ze legaal in België verblijven voor de duur van hun opleiding.

Contact via mail : info@bfschool.aero
    Contact per telefoon : +32 71 34 55 10 (Charleroi) / +32 4 235 88 08 (Luik)
  • Neem contact op met de ambassade of het consulaat van België in uw land om het proces te starten voor het verkrijgen van een toeristenvisum/kort verblijf (Dit visum zal u toelaten om het medisch onderzoek, evenals de selectie / evaluatieproeven te passeren).
  • Opzetten van een financieringsplan.
  • Maak een afspraak met het Expertisecentrum voor Luchtvaart Geneeskunde (ECLG) om de medische keuring klasse 1 te passeren. De aankondiging die door de ECLG zal u helpen uw aanvraag in te vullen voor een toeristenvisum
    Registreer uzelf voor de selectie/evaluatieproeven van de school. Om dit te doen, moet u het inschrijvingsformulier vinden aan het einde van onze brochure te vullen en terug te sturen met de volgende documenten :

a. Een kopie van uw identiteitskaart / paspoort
    b. Kopie van uw diploma
    c. Een CV
    d. Een motivatiebrief in het Engels (een pagina)
    e. Kopie van uw medisch attest klasse 1 (zsm)

Registratie bevestiging die wordt door de school verzonde, zal u helpen om uw aanvraag in te vullen voor een toeristenvisum.

• U kunt het proces dan beginnen om een studentenvisum / lang verblijf visum bij de ambassade of het consulaat van België in uw land aan te vragen
  • Voer een eerste betaling van € 10.000 op rekening van de school.
  • Zodra de betaling uitgevoerd is, zal de school u een inschrijvingsbewijs sturen om uw opleiding / lange termijn visum aanvraag in te vullen. In geval van weigering van de afgifte van visa, zal 90% van het betaalde bedrag 7) worden terugbetaald op vertoon van een bewijs van officieel document.